DSC07987
stichting denbi hospital foundation ethiopia

Kom je ook in actie?

Eerlijke zorg…

Eerlijke zorg, beschikbaar voor iedereen. Voor mensen die minder bedeeld zijn en voor diegenen die meer te besteden hebben. Iedereen krijgt een gelijke kans, met dezelfde kwalitatieve en toegewijde zorg. Zorg passend in de Ethiopische en lokale context.  We streven naar een holistische benadering, stellen de patient centraal, met een zorgvuldige uitvoering van protocollen en goede infectie preventie.

De basis is goed management, waarbij vanuit de relatie en groei van het personeel wordt gedacht. Geen top-down management, maar mensen verantwoordelijk maken. Geen technische hoogstandjes in de zorg, maar wel een stapje meer.

Voor die baby in de moederschoot die een te trage hartslag heeft, is snelle hulp beschikbaar, omdat er altijd een deskundig team en een operatiekamer beschikbaar is. Voor baby’s die extra zorg nodig hebben na de geboorte zijn er werkende couveuses en is er zuurstof.

Dit zijn situaties die ons raken en ons de drive geven om een verschil te gaan maken in Bishoftu Town, waar (verloskundige) medische zorg beperkt beschikbaar is.

Hartelijk bedankt dat u uw hart opent en wilt geven aan ons goede doel. Weet dat uw gift bij ons goed terecht komt!

Laat via onderstaand formulier uw gegevens achter voor bevestiging van uw gift en doneer.