Psalmzangavond

Ons doel

Denhofe zet zich in voor de bouw van een zelfstandig basisziekenhuis in de omgeving van Debre Zeyt (Ethiopië), met een specialisatie in zorg voor moeder en kind. Het is onze ambitie om vanuit een christelijke identiteit, liefdevolle en kwalitatief goede gezondheidszorg te bieden voor alle mensen, arm en rijk.

Wat kun jij doen?

We vinden het prachtig dat je op de zangavond bent en meezingt uit de psalmen. Zingen is twee keer bidden. Naast je gebed stellen we je gift erg op prijs. Daarvoor kun je de QR-code gebruiken. Als je meer van ons wilt weten, of betrokken wil worden bij het ziekenhuis, dan kun je altijd contact opnemen met Leen Roeleveld (leen.roeleveld@denhofe.org).

Collectebestemming

De opbrengst van de zangavond zal worden bestemd voor een watervoorziening op het terrein waar het ziekenhuis zal worden gerealiseerd. Het waterpunt is nodig voor de bouw en is ook belangrijk voor de community, de mensen die rond het ziekenhuis wonen en geen eigen watervoorziening hebben. Zij kunnen gebruikmaken van het waterpunt bij het toekomstige ziekenhuis.

Maak kennis met...