DSC07987
stichting denbi hospital foundation ethiopia

Kom je ook in actie?

Design Week Denbi Maranatha Hospital

Twee leden van de bouwcommissie van de Denbi Hospital Foundation hebben van 3 t/m 10 juli een Design Week gehouden met de architect DELFE & Company. Doelstelling van deze week was om in een intensieve samenwerking met de architecten te komen tot een goed en functioneel ontwerp, wat uitbreidbaar is in een volgende fase.
Diverse onderwerpen zijn doorgesproken en doorgerekend, zoals het gebruik van een staalconstructie, het gebruik van de terreinhelling voor een (gedeeltelijk) basement, de fundering, de dakconstructie, de functionele indeling van het gebouw en de Operation Room, de patiëntflow door het gebouw. Gedurende de week schoof ook een betrokken arts uit het Nordic Hospital in Addis Ababa aan. Tenslotte was er een overleg op de Nederlandse ambassade om te verkennen of de ambassade een rol kan spelen in het afspraken maken met de overheid.
Alle besprekingen worden door de architect verwerkt in nieuwe detailontwerpen en tekeningen. Zo is in deze week grote voortgang geboekt. Reden tot dankbaarheid en verwondering!

Hartelijk bedankt dat u uw hart opent en wilt geven aan ons goede doel. Weet dat uw gift bij ons goed terecht komt!

Laat via onderstaand formulier uw gegevens achter voor bevestiging van uw gift en doneer.